Juridisk byrå för företag och privatpersoner i Vasa

Kontakta oss för mer information!
Advokatsbyrå Peter Fjellström Oy, Vasa

Juridisk byrå Peter Fjellström Ab är en  juridisk byrå som betjänar både företag och privatpersoner i Vasa. Vi erbjuder tjänster på finska, svenska och engelska, och vårt nätverk gör det möjligt för oss att hjälpa till även i internationella ärenden. Vi är specialiserade på bolagsrätt, avtalsrätt och fastighetsrätt. Vi hjälper dig till exempel att upprätta lyckade avtal och dokument samt att skapa förutsättningar för lyckade fastighetsaffärer.

Experttjänster sedan 1976

Juridisk byrå Peter Fjellström är en  juridisk byrå som grundades 1976 och är specialiserad på affärsjuridik och fastighetsrätt och betjänar även privatkunder. Vi har lång erfarenhet av avtals- och bolagsrätt. Allt som rör byggande, från detaljplanering till entreprenadansvarsfrågor, har också länge varit en del av vårt dagliga arbete.

 


På vår  juridiska byrå får du alltid en tjänst som är skräddarsydd för dina behov. Vi är huvudsakligen verksamma i Vasaregionen, men vi har även klienter från andra håll i världen. Vi betjänar våra klienter på finska, svenska och engelska. Vårt kontors internationella kontakter och nätverk säkerställer att vi kan betjäna våra klienter även i ärenden med en internationell dimension.

Byrån har varit en advokatbyrå fram till 30.4.2024. Jag är en licensierad juridisk rådgivare (licensnummer 24/118).

Begär mer information

In English

We have many years of experience in the field of business law, particularly in contract law and company law. We are also experienced in cases related to construction and building. In addition to companies, we serve private customers.

Call us!

Våra tjänster

Vi hjälper företag med alla aspekter av företags- och fastighetsrätt under hela deras livscykel. Bland våra klienter finns företag av alla storlekar och från alla branscher.

 


Vi erbjuder också professionell hjälp till privatpersoner med avtal, dokument, egendom och fastighetsfrågor.

 


Våra tjänster omfattar:

 

  • bolagsrätt
  • fastighetsrätt
  • entreprenadrätt
  • avtalsrätt
  • skadeståndsrätt
  • familje- och arvsrätt.

Kontakta oss och fråga mer om våra tjänster! Du når oss enkelt via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret.

Kontaktuppgifter

Hjälp vid förhandlingar och rättegångar

Vi hjälper ofta till att lösa problem genom avtal, men vid behov företräder vi våra klienter på alla nivåer inom rättsväsendet.

 


Tvister kan ofta förutses i förväg, till exempel genom avtal av hög kvalitet. Vi hjälper dig att identifiera riskerna och ser till att du är tillräckligt förberedd i förväg.

 


Till exempel att köpa en bostad eller en fastighet är ett stort beslut som du bör förbereda dig noga inför – för att inte tala om att köpa ett företag. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Kontaktuppgifter

Vi betjänar kunder i Vasa centrum enligt överenskommelse. Vid behov kan vi också ge råd, till exempel per telefon.

Handelsesplanaden 12 B 14

     65100 Vasa