Företagstjänster på juridiska byrån i Vasa – expertis inom juridik

Kontakta oss!
Advokatbyrå Peter Fjellström Oy, Vasa

Juridisk byrå Peter Fjellström Ab:s företagstjänster omfattar affärs- och fastighetsrätt. Vi betjänar kunder i Vasa och längre bort, och med hjälp av våra nätverk kan vi även hjälpa till med frågor som har internationella dimensioner. Vi kan hjälpa dig på finska, svenska och engelska.

Tjänster under hela företagets livscykel

Juridisk byrå Peter Fjellström erbjuder affärsjuridisk kompetens som täcker ett företags hela livscykel från grundandet. Vi hjälper företag från olika branscher oavsett företagsform och storlek. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter kundens behov. Du kommer alltid att få precis den hjälp och precis så mycket hjälp av oss som du behöver. Vi känner också till fastighetslagstiftningen och praxis grundligt. Vi erbjuder ditt företag hjälp i alla fastighetsrelaterade frågor och problemsituationer. Planerar du till exempel att köpa eller sälja en fastighet? Bygger du eller bygger du nytt? Kontakta oss och fråga mer om våra tjänster!

En stark expert inom affärsjuridik

Vi är väl förtrogna med affärsjuridik och dess olika aspekter, såsom upprättande av bolagshandlingar, avtal mellan ett bolag och dess aktieägare, fusioner och förvärv, företagsstrukturering och riskhantering.

 

Vi kan också hjälpa till med ett brett spektrum av arbetsrättsliga frågor och tvistlösning. Vi försöker lösa problem genom förhandlingar, men om det behövs företräder vi ditt företag i alla domstolar.

 

Ska du starta ett företag? Funderar du på anställnings- eller arbetsrättsliga frågor? Vi berättar gärna mer om våra tjänster - kontakta oss!

Be om mer information

Kunskaper inom fastighetsrätt

Vi erbjuder expertis inom fastighetsrätt för ditt företag. Vi betjänar byggföretag, fastighetsförmedlingar och andra företag, till exempel i entreprenad- och tvistefrågor relaterade till fastigheter. Vår expertis omfattar bland annat områdes- och markanvändningsjuridik.


Vi betjänar med erfarenhet problemsituationer inom fastighetshandeln. Vid behov hjälper vi till med att lösa ärendet från medling till rättegång. Om du vill förebygga utmanande situationer, kontakta oss redan vid utarbetandet av försäljningsdokumenten.

 

Vi erbjuder även hjälp inom fastighetsjuridik för privatpersoner eller privata hushåll. Läs mer och kontakta oss!