Yrityspalvelut Vaasassa – liikejuridiikan osaamista

Ota yhteyttä!
Asianajotoimisto Peter Fjellström Oy, Vaasa

Lakiasiaintoimisto Peter Fjellström Oy:n yrityspalveluihin kuuluvat liike- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvät kysymykset. Palvelemme asiakkaita Vaasasta ja kauempaakin, ja verkostojemme avulla pystymme auttamaan myös sellaisissa kysymyksissä, joilla on kansainväliset ulottuvuudet. Saat meiltä apua suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Palvelua yrityksen koko elinkaaren ajan

Lakiasiaintoimisto Peter Fjellström tarjoaa käyttöösi liikejuridiikan osaamista, joka kattaa yrityksen koko elinkaaren sen perustamisesta alkaen. Autamme eri toimialojen yrityksiä niiden yritysmuotoon ja kokoon katsomatta. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Saat meiltä aina juuri sellaista apua ja juuri niin paljon kuin tarvitset.

 

Tunnemme myös kiinteistöalan lainsäädännön ja käytännöt perusteellisesti. Tarjoamme yrityksellesi apua kaikissa kiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Oletko esimerkiksi suunnittelemassa kiinteistön ostamista tai myymistä? Rakennutatko tai rakennatko uutta? Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Liikejuridiikan vahva osaaja

Tunnemme liikejuridiikan ja sen osa-alueet, kuten yrityksen perustamisasiakirjat, yrityksen ja sen osakkaiden sopimukset, yrityskaupat, yritysjärjestelyt ja riskienhallinnan.

 

Olemme myös osaava apu erilaisissa työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä ja riitojen ratkaisemisessa. Pyrimme ratkaisemaan ongelmat neuvottelemalla, mutta tarvittaessa edustamme yritystäsi kaikissa oikeusasteissa. 

 

Oletko perustamassa yritystä? Pohditko henkilöiden palkkaamiseen tai työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Kysy lisätietoja

Kiinteistöjuridiikan tuntemusta

Tarjoamme kiinteistöjuridiikan osaamista yrityksesi käyttöön. Palvelemme rakennusliikkeitä, kiinteistönvälitystoimistoja ja muita yrityksiä esimerkiksi kiinteistöihin liittyvissä sopimus- ja riita-asioissa. Osaamisemme kattaa muun muassa kaavoituksen ja maankäytön juridiikan.

 

Palvelemme kokemuksella kiinteistökaupan ongelmatilanteissa. Tarvittaessa olemme apuna asian ratkaisemisessa sovittelusta oikeudenkäyntiin saakka. Jos haluat ennaltaehkäistä haasteellisia tilanteita, käänny puoleemme jo kauppakirjojen laatimisvaiheessa. 

 

Tarjoamme apua kiinteistöjuridiikassa myös yksityishenkilöille tai yksityisille kotitalouksille. Lue lisää ja ota yhteyttä!