Kuluttajapalvelut Vaasassa – asiantuntija apunasi

Ota yhteyttä!
Asianajotoimisto Peter Fjellström Oy, Vaasa

Lakiasiaintoimisto Peter Fjellström Oy tarjoaa apua yksityishenkilöille Vaasassa. Kuluttajapalvelumme kattaa erilaisten asiakirjojen laatimisen ja avun kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Oletko solmimassa sopimusta tai laatimassa testamenttia? Tai onko edessäsi kiinteistön kauppa? 

Asiantuntevaa palvelua

Lakiasiaintoimisto Peter Fjellströmin erikoisalaa ovat muun muassa sopimusoikeuteen liittyvät kysymykset ja kiinteistöjuridiikka. Näissä asioissa tarjoamme asiantuntevaa apua kuluttaja-asiakkaille Vaasan seudulta ja kauempaakin. Monet kääntyvät puoleemme, kun on aika laatia kestävä kauppakirja, testamentti, avioehtosopimus tai lahjakirja. Toimimme apunasi myös, kun esimerkiksi kiinteistön kaupassa ilmenee jälkikäteen ongelmia.

 

Palvelemme suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kattavan verkostomme avulla pystymme hoitamaan myös asioita, joilla on kansainvälisiä sidoksia. Ota yhteyttä – autamme mielellämme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Kauppakirjat, testamentit ja muut asiakirjat

Olemme sopimusjuridiikan asiantuntijoita ja pystymme laatimaan kestävät ja kaikki tarvittavat yksityiskohdat huomioivat kauppakirjat. Asiantuntemuksemme hyödyntäminen kauppakirjan laatimisessa on järkevää erityisesti silloin, kun haluat myyjänä rajoittaa vastuutasi. Jos olet ostamassa, voit kääntyä puoleemme kysyäksesi kauppakirjaan sisältyvistä, normaalista poikkeavista vastuunrajoituksista.

 

Kauppakirjojen lisäksi laadimme luonnollisesti myös muut omistusoikeuteen liittyvät asiakirjat, kuten lahjakirjat, testamentit ja perinnönjakosopimukset. Onko sinulla jo testamentti? Kaipaatko apua avioehtosopimuksen tai muun asiakirjan laatimiseen? Me autamme!

Kysy lisätietoja

Kiinteistön kauppaan liittyvät ongelmatilanteet

Tarjoamme asiantuntevaa apua kiinteistön kauppoihin liittyvissä kysymyksissä. Autamme kauppakirjojen laatimisessa ja erilaisten lupien hakemisessa. Olemme käytettävissä myös, kun kiinteistössä ilmenee ongelmia. Työskentelemme tottuneesti rakennusvirheisiin, kosteusvaurioihin, sisäilmaongelmiin ja vastuukysymyksiin liittyvien asioiden parissa.

 

Oletko myymässä tai ostamassa omakotitaloa tai tekemässä kiinteistökauppaa? Ota yhteyttä asiantuntijaan, niin vältät ongelmat ja mahdollisesti merkittäviksi kasvavat kustannukset. Usein hyvin tehty kauppakirja auttaa välttämään monia ongelmia jo ennalta!